Kedves Olvasók!
Hosszas szervezés után egy hatalmasat lépett előre a Mese habbal és a mai naptól fogva átköltözik a hazai gasztronómia fellegvárába, a Gault Millau honlapjára egy teljesen külön szekcióba. Az új cikkeket mostantól ott találjátok meg, a régieket pedig idővel mind át fogom vinni. Ezzel egy új fejezet nyílt meg az oldal történetében, de az alapok nem változnak: az igénytelenség elleni állandó küzdelem, útban a tökéletes felfedezése felé.
A mai nappal felkerült három (négy) új cikk is az oldalra, ezeket az alábbi linkeken találjátok:
Csupor Márton új sörei a Jónás Kézműves Sörházban
A nagy osztrák átverés, avagy hogyan nem szabad házisört csinálni
Sörkedvelők guide-ja a Kertész utcába
Olvassátok, kommenteljetek, segítsétek a munkát és haladjunk még nagyobb léptekkel a világ felé, ahol bárhova betérünk, biztosak lehetünk benne, hogy jó söröket fognak a kezünkbe nyomni.
zsombibacsi